Cautare

1705 de rezultate pentru "ronea alexandru" (2.74 secunde)
La Iasi, in prezenta premierului Tariceanu, manifestarile vor cuprinde un ceremonial religios, unul militar, luari de cuvant, depuneri de coroane la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza din Piata Unirii.
Au luat cuvantul Marius Alexandru Dunca, Ministrul Tineretului si Sportului, Tomnița Florescu, Viceprimar al Municipiului Bucuresti, Franz Weiler, Presedinte Director General UNIQA Asigurari, Iliana Stanculet, Corporate Brand Manager, OMV Petrom, Corina Vasile, Director Comunicare Raiffeisen Bank, Mirela Burlacu, PR& Marketing Manager, Hilton Athenee Palace, Daniel Mischie, CEO City Grill, Laura Badea, Director Academia Olimpica Romana, Nicolae Curta, Secretar General, Federația Romana de Atletism, alaturi de Paolo Ottone, Director Curse Bucharest RUNNING CLUB, Valeria Racila van Groningen, Presedintele Bucharest RUNNING CLUB si Oana Nastase, Director Bucharest RUNNING CLUB.
Alexandru Graur este impotriva acceptarii in Muzeul de Arta al R.P.R. ... Cocea, Camil Ressu, Cecilia Cutescu Storck, Urmuz, de alta, voci foarte critice, intre care chiar fostul profesor de estetica si istoria artelor al lui Brancusi la Scoala de Arte Frumoase, Alexandru Tzigara-Samurcas.
Constatin Stere a sosit la Chisinau in 24 martie, iar in 26 martie a ajuns si primul-ministru Alexandru Marghiloman. ... Au luat cuvantul presedintele Ion Inculet si prim-minstrul roman Alexandru Marghiloman, ca reprezentant al guvernului roman.
In colectia Biblioteca Polirom, Bogdan-Alexandru Stanescu propune cateva noutati ale unor mari autori contemporani, Haruki Murakami, Uciderea Comandorului (I), Carlos Ruiz Zafón, Labirintul spiritelor si Yan Lianke, Zile, luni, ani, carti care vor fi lansate vineri, pe 1 iunie, de la 18.00, pe scena ARENA.
In aceste conditii in anul 1775, domnitorul fanariot Alexandru Ipsilanti hotaraste mutarea capitalei fostului judet Ialomita la Urziceni, un targusor aflat in apropierea Bucurestiului, unde se si instaleaza ispravnicul de judet, cel care conducea judetul in numele domnitorului si era responsabil si de judecarea unor cauze, in numele domnitorului, precum si de strangerea darilor datorate domniei.
Ioana Bianchi - Novartis Oncology, Alexandru Negrea - Spada Digital Media (a vorbit despre facebook - Notiuni introductive si Strategie editoriala), Dr.
Genistii sunt urmati de un detasament din Brigada de Informatii Militare Maresal Alexandru Averescu.
Duminica, in data de 14 octombrie 2007, in jurul pranzului, Valean Flaviu profesor de geografie la Grupul Scolar Industrial Horea din Deva, 35 de ani, casatorit cu un copil, impreuna cu parteneri din asociatia ecologica Abeona (Cornel Alexandru, Raluca Iovescu si Alin Iovescu) se aflau in rezervatia naturala Magura Uroiului de langa Simeria.
Alexandru Musat) Explicatii posibile ale performantele de zbor caracteristice OZN-urilor OZN -urile ce pot fi incluse in categoria unor nave mai mult sau mai putin extraterestre, au doua importante stari de evolutie aeriana:
Profesor doctor Alexandru Vlad Ciurea a fost ani 10 ani directorul Spitalului de Urgenta Bagdasar-Arseni, in care a lucrat 50 de ani. ... Profesor doctor Alexandru Vlad Ciurea a fost ani 10 ani directorul Spitalului de Urgenta Bagdasar-Arseni, in care a lucrat 50 de ani.
Or, dupa cum se stie, la nivelul judetului, singurele partide aflate la putere si care se sincronizeaza exemplar cand e vorba de banii publici sunt PD si UDMR, iar conform unei logici simple "decizia politica" de care vorbea primarul democrat al urbei nu putea fi luata decat de el si de omologul lui de la UDMR, Kiss Alexandru.
Ion Stefan, Nicolescu Sorin, Popa Florin, Anton Gabriela, Lupu Nistor, Iancu Enache, Marinescu Cornel, Comanescu Corneliu si Scutaru Alexandru. ... CA - Ivan Angela, Ene Anca, Nicolaev Alexandru, Stefan Simion, Bontila Cristian, Brinzan Claudiu, Zoe Arama, Manea Bogdan, Mircea Ispas.
Astfel, creste implicit pericolul de intoxicare sau de explozie", a declarat Alexandru Porojan, reprezentant al Distrigaz Sud. ... Din pacate, in constructiile noi ele nu se mai fac, iar in cele vechi au fost astupate", a mai afirmat inginerul Alexandru Porojan.
"Am actionat in instanta Primaria Craiova si am cerut inclusiv calcularea tuturor taxelor si impozitelor incasate ilegal de aceasta in ultimii trei ani", a declarat primarul din Malu Mare, Alexandru Dicu.
Un Boer in fruntea DGIPI Ieri, ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, a anuntat ca l-a propus pe Alexandru Boer pentru functia de sef al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna (DGIPI) din MAI. Alexandru Boer este director de cabinet al lui Vasile Blaga din ianuarie 2005.
Cu tot dezgustul provocat de turnartoria grosolana, venita chiar din partea unor persoane pe care le considera prietene si pe care le vizita sau il vizitau, senatorul este insa hotarat ca adevaratul nume al lui "Alexandru", cel care a contribuit cu varf si indesat la cele 200 de pagini ale dosarului, sa il faca public numai dupa ce primeste in mod oficial documentele de la CNSAS.
Ion Manolescu, Emil Ritu, Nicolae Mara, Adrian Hamza, Vasile Crasmaru, Constantin Purcaru, Vlad Nicolae, Alexandru Camenita, Ilie Ciobescu, Alexandru Visinescu si Iulian Nasta.
Presedintele PSD Bihor sustine ca presedintele CJ, Kiss Alexandru, si doi vicepresedinti, Stefan Seremi si Gavrila Ghilea, fac asa cum vor ei licitatiile la nivel de judet, urmandu-si doar propriile interese.
Parlamentarii constanteni Corneliu Dida, Alexandru Mazare si Eduard Martin au anuntat ieri ca pe parcursul absentei lor din peisajul mediatic au pregatit un proiect de lege prin care faleza si plaja sa intre in administrarea autoritatilor locale.
google-analytics.com